fredag 25. april 2014 Artister 2014 2014

10års-feiring med Odd Nordstoga

 Odd_Nordstoga_nyhet
I år er det ti år siden Odd Nordstoga slo gjennom for alvor i norsk offentlighet. Det skal vi feire sammen med Nordstoga på årets Rootsfestival.

Platen het «Luring» og sangen het ”Kveldssong for deg og meg”, eller ”Grisen står og hyler”, som den skulle bli kalt av publikum. Siden den gangen har Nordstoga gitt ut ytterligere fire soloplater i tillegg til TV-seriemusikken til Linus i Svingen, «Strålande Jul» sammen med Sissel Kyrkjebø og årets album «Heimåfrå», sammen med Norges nye sangskatt – Ingebjørg Bratland. Sistnevnte plate ble av VG kåret til en av årets ti beste plater.

Ti-årsjubiléet skal feires i sommer. Grisen kom først, men siden 2004 har låter som ”Lause ting”, ”Dagane”, ”Frøken Franzen”, ”Bestevenn”, ”Ein farfar i livet”, ”November”, ”Farvel til deg og meg” blitt folkekjære sanger, og gitt Nordstoga en unik plass i norsk musikkliv. Dette skal feires med en knallkonsert på Rootsfestivalen. Med et suverent band i ryggen og en bunke kanonlåter i bagasjen skal publikum tas med gjennom ti år med Odd Nordstoga og feire både musikken, kjærligheten og den herlige norske sommerkvelden.

 

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere