fredag 8. januar 2016 2016

10CC og Bernhoft til Rootsen

Vi har gleden av å presentere to store artister til Rootsfestivalen 2016, nemlig 10CC og Bernhoft & The Fashion Bruises.

Bookingen av disse artistene er akkurat hva publikum forventer, og hva vi ønsker å formidle; 10 CC som mange av våre gjester har et kjent og kjært forhold til, og som samtidig er forbildet for mange av dagens nykommere, med kvalitet og flere kjente hitlåter. Bernhoft som en av norges største eksportartikler, og som leverer spennende kvalitetsmusikk i nytt og moderne lydbilde. En perfekt kombinasjon.

10CC
Den kjente britiske rockegruppa 10CC har holdt koken helt siden begynnelsen av 70-tallet, og turnerer fortsatt verden rundt.Bandet ble grunnlagt i Manchester tidlig på 70-tallet av sanger og bassist Graham Gouldman og gitarist og låtskriver Eric Stewart. Senere kom trommeslager Kevin Godley og keyboardist Lol Creme til. Bandet var et artpop band med repertoar som spente over stort sett alle musikksjangre med hovedvekt på melodiske låter og ofte med humoristiske tekster, men også med progressive og eksperimentelle låter.

Bernhoft & The Fashion Bruises
Jarle Bernhoft skal med bandet sitt «The Fashion Bruises» besøke flere av Skandinavias beste og fineste festivaler i sommer. Bernhoft er multi-instrumentalisten og komponisten som har vakt begeistring både i og utenfor Norge. Han har blitt kåret til årets spellemann og ble beæret med nominasjon for årets beste R&B-album under verdens største musikkprisutdeling, Grammy Awards i USA i fjor.

Artistene ble presentert av festivalsjef og bookingsjef på BA-TV i dag. Se innslaget her.

Les mer om artistene her

Kjøp festivalpass her

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere