Astrid S

Astrid S har fans over hele verden, millioner av streams på strømmetjenestene og er en av Norges mest populære pop-artister for tiden.

Astrid Smeplass fra Berkåk i Sør-Trøndelag ble vi først kjent med da hun deltok i IDOL i 2013. Etter at hun slapp sin første singel, låten ”2AM”, i 2014, tok det ikke lang tid før 18-åringen ble spådd en lysende fremtid både nasjonalt og internasjonalt.

Låtene hennes “Hurt So Good” og “Running Out” er streamet over 100 millioner ganger hver på Spotify, og låtene har vært spilt så og si kontinuerlig på P3 og mP3.  Hun har samarbeidet med store internasjonale artister som blant annet Avicii, Matoma og Shawn Mendes.

Astrid S vant den høythengende prisen for årets nykommer og gramostipend på årets Spellemannspris. I fjor ble Astrid S nominert til to av tre mulige P3 Gull-priser, og stakk av med både prisen for Årets Nykommer og Årets Låt. Dét bare kort tid etter hun vant sin første MTV EMA Awards for Best Norwegian Act. Blant de andre nominerte var Kygo, Madcon og Sandra Lyng.

I løpet av det siste året har Astrid spilt på de store scenene i Norge, vi gleder oss til å få henne til Rootsfestivalen 2017!

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere