Audrey Horne

Audrey Horne feirer 15 år med storslagen konsert

I 15 år har Bergens-bandet Audrey Horne gjort Rocke-Norge til et bedre sted å være. Det skal feires på spektakulært vis med konsert på Rootsfestivalen.

Bandet har helt siden debuten No Hay Banda gravd ut sin egen sjangermessige nisje. Det handler om mye energi, svart humor og de beste rockeriffene man kan fore øregangene med. Debutalbumet var nominert til to Spellemannpriser og vant en.

Audrey Horne har laget et sett med gnistrende låter som funker like godt på stereoanlegget som fra konsertscenen. Publikum har blitt svært positivt overrasket over album som Youngblood og Pure Heavy som også har markert seg på listene.  Bandets nyeste plate, Blackout,  har klatret høyt på internasjonale lister. Både Blackout forløperne har blitt kåret til både månedens og årets album i en mengde toneangivende rockeblad verden over.

I løpet av sin 15-årige rundreise på konsertscenene i Europa har Audrey Horne turnert med storheter som Danko Jones, Papa Roach og delt scene med Rammstein på Hellfest. Og det er i konsertformatet at den gnistrende kjemien til Audrey Horne virkelig eksploderer.

Liker du Led Zeppelin, Alice in Chains, Thin Lizzy, Soundgarden og Iron Maiden, så vet du hvilken festival du skal besøke i sommer!

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere