Bertil B.

Bertil B

Bertil B er et aldri så lite soloprosjekt av Bertil Bertelsen. Han er kanskje mest kjent som medlem i Publiners, men har også spilt i andre mindre kjente band som By The Way (som for øvrig hadde reunion i Teltet og på Kred i fjor), Leanders Jukeboks, FOLKens og Kalle Føtter (Og Vennene Hans). Denne gangen står han på egne ben. Musikken kan beskrives som melankolsk rock, altså noe litt annet enn det han er kjent for fra Publiners.

«Publiners tok seg en liten pause, og da var det en glimrende anledning til å prøve seg litt solo», sier Bertelsen og fortsetter: «Jeg har skrevet en del av låtene vi har i Publiners, men har også låter som ikke passer inn i det konseptet. Disse har jeg nå jobbet mer med, og også spilt inn to av. Disse slippes i månedsskiftet april/mai.»

Jobben i Teltet blir eksklusiv da det er den eneste jobben han har booket med konseptet. «Det er viktig å ha mål når man jobber med musikk, og jeg satte meg to mål da vi fant ut at vi skulle ta oss en pause i Publiners: 1. Spille inn to låter og 2. Opptre i Teltet under Rootsfestivalen. Disse to målene oppfylles nå, og da må jeg bare si meg strålende fornøyd!» sier Bertelsen.

Med seg i Teltet har han dette bandet:
Vokal og gitar: Bertil Bertelsen
Trommer og kor: Trond Ivan Tømmerberg
Bass og kor: Trond-Viggo Solås
Gitar og kor: Morten Ragnar Horn
Keyboard og kor: Stig Arve Kvam-Jørgensen

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere