Bigbang

På nyåret slipper Bigbang sitt første album siden 2013 og til sommeren varmer de opp turnebussen for alvor etter noen rolige år.

Bigbang og kaptein Øystein Greni har lenge vært en del av den norske folkesjela. Bandet har en imponerende merittliste bak seg. Klassikeren “Girl in Oslo” klatret til nr. tre på VG-lista allerede i 2000 og siden 2003 har samtlige seks albumutgivelser gått helt til topps.

I 1998 solgte Greni Vespaen sin for å finansiere innspillingen av plata «Electric Psalmbook». Den ble gitt ut på eget plateselskap ettersom ingen andre plateselskaper var interessert. På denne tiden var det mye turbulens innad i bandet, og de var i praksis oppløst da de spilte på by:Larm vinteren 1999. Til deres store overraskelse ble de svært godt mottatt, og flere plateselskaper meldte dermed sin interesse. De endte med å signere en platekontrakt med Warner, og «Electric Psalmbook» ble gitt ut på nytt samme høst.

2019

New Music 2019

Publisert av BigBang Fredag 30. november 2018

Bigbang blir ofte med rette kalt et av landets beste liveband, og det er i møtet med publikum at trioen virkelig er i sitt ess. Det finnes ikke mange band som har slått gjennom for alvor med et dobbelt livealbum slik Bigbang gjorde med storselgeren “Radio Radio TV Sleep” i 2003, og båndet med publikum har bare blitt sterkere etterhvert som låtkatalogen har vokst til å romme stadig flere livefavoritter.

Når Bigbang nå slipper nytt materiale og kjører i gang maskineriet for fullt seks år etter “The Oslo Bowl”,  er det all grunn til å tro at vi får oppleve et band som ikke sparer på kruttet når de drar ut for å presentere gamle og nye hits.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere