Brothers

Tvillingbrødrene Taiwo og Kehinde Karlsen fra den lille bygda Vevelstad i Nordland, ble rockestjerner over natten med sin versjon av AC/DC klassikeren Back In Black.

Brothers kalte de seg, og Back In Black ble en av de – om ikke den, mestselgende singlen i Norge i 1993. Guttene mottok gullplate for singlen for over 10 000 solgte eksemplarer. Baard Torstensen fra det svensk/norske bandet Clawfinger, produserte singelen.

Back In Black debuterte på førsteplass på NRK’s populære radioprogram ”Ti i skuddet” Guttas versjon av Back In Black fikk tidenes høyeste poengsum, og låta var på lista i over et halvt år. NRK Dagsrevyen kom ens ærend til Vevelstad for å lage reportasje med gutta.

Albumet Two For The Price Of One kom våren ’94, og besto av klassikere som Purple Haze, I Love Rock And Roll, og ikke minst They’re Coming To Take Me Away Ha-Ha, der Olga Marie Mikalsen fikk briljere.
Guttas cross over mellom rap og rock, gjorde at en ny generasjon fikk et forhold til disse låtene. I tillegg til Scandinavia, ble albumet utgitt i store deler av Europa og Japan. Hovedstadspressen tok meget godt imot albumet, og i VG fikk tvillingene terningkast 10 (2 x 5).

Brothers turnerte hele Norge sammen med Bel Canto og Dumdum Boys med norgeshistoriens største turneproduksjon, Sirkus Midgaard. I tillegg turnerte de på egenhånd både i Norge og Sverige.

Sammen med bandet, er Brothers nå klare for å levere et forrykende show. De synger, spytter ut ordene i forrykende rap, mens gitarene buldrer! Dette blir PARTY!

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere