CSI

Sammen utgjør de en gitarduo utenom det vanlige – CSI Trondheim – Christian, Stig og trekassen Ivar har byttet ut viser og fingerspill med noen av rockehistoriens største og beste låter.

Bunnsolid komp,  finstemt vokal og kor, kombinert med halsbrekkende gitarsoloer, er grunnlaget for en duo som har stått på norske scener i snart 15 år. CSI Trondheim er en gjenganger i Brønnøysund og har underholdt store og små på Rootsfestivalen i mange år.

Helt siden den første opptreden i 2008 har duoen vært et høyt skattet innslag i teltet. Mye skyldes guttenes tilbakelente holdning, godt akkompagnert av musikalske ferdigheter. Med stort glimt i øyet, bredt låtutvalg, og en evne til både å innfri forventninger og å overraske, har Rootspublikummet trykket CSI til sitt bryst.

Som første artister noensinne kan CSI i 2017 skryte av å ha deltatt på Rootsfestivalen med samme besetning i ti sammenhengende år. I år spiller de riktignok kun en konsert, men guttene lover å gi alt når det gjelder og håper teltpublikummet blir med på festivalåpningen og CSIs tiårsfeiring på Rootsfestivalen.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere