Dr Hook

For å feire fem tiår med tidsløs musikk drar “DR HOOK Starring Dennis Locorriere” ut på sin 50-års jubileumstur. Dr Hook vil gi et spektakulært show som vil dekke deres rike musikalske historie. Rootsfestivalen er et av stoppestedene.

1969 – Elvis Presley gjør sitt comeback, det første mennesket går på månen, The Beatles gjør sin siste live-opptreden og The Rolling Stones gir en gratiskonsert som ble voldelig og som for mange symboliserte slutten på 60-årene. På denne tida kom George Cummings fra Missisippi og Ray Sawyer fra Alabama til New Jersey hvor de traff en adskillig yngre sanger og guitarist, Dennis Locorriere. De tre fant tonen med det samme og sammen med to nye musikere begynte de å spille i de tøffe, og noen ganger farlige, nattklubbene i Union City. Bandet spilte seks 45 minutters sett, sju kvelder i uka for kunder som var der for å drikke, danse og sloss.

På en håndtegnet plakat tapet opp på innsiden av frontvinduet stod det: ”Dr Hook and The Medicine Show – Tonic For The Soul”. Det måtte en miks av humor, flaks og en naturlig følelse for mange typer musikk; fra standardlåter til rock and roll, fra country til moderne pop for å underholde klientellet. Og like viktig, å få dem i god stemning.

Fra Dr Hook skulle det i de kommende årene komme flere megahits, som Sylvia’s Mother og The Cover of Rolling Stone. Innspillingene brakte dem utallige internasjonale platesuksesser, de ble beæret med 60 gull- og platina-plater, og turnéer som brakte dem over hele verden.

Til tross for at bandet har gjennomgått mange utskiftinger av musikere i løpet av et halvt hundre år, har originalmedlem og vocalist, Dennis Locorriere, som har rettigheten til navnet, gjort det til sitt mål og holde musikken og ånden til Dr Hook i live og fortsette å glede folk. Den talentfulle og karismatiske frontmannen har sammen med brilliante musikere og sangere greid å bringe den umiskjennelige Dr Hook-sounden til utsolgte konserter over hele verden.

For å feire fem tiår med tidsløs musikk drar “DR HOOK Starring Dennis Locorriere” ut på en 50-års jubileumstur. Starten går i 2019 og Dr Hook vil turnere med et spektakulært show som vil dekke deres rike musikalske hietorie, fra de største hitene til albumfavoritter. 50-årsturnéen er simpelt hen en musikalsk opplevelse du ikke må gå glipp av!

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere