Frk. Ozn

Frk Ozn

Frk Ozn fra Brønnøysund er tilbake i Rootsteltet tre år etter sist de hadde comeback i 2015. Dette blir forøvrig tredje gangen de spiller på Rootsscenen, da de også spilte på hovedscenen på Tørrfiskbrygga i 2007. Frk Ozn hadde sin første spillejobb i 2006 på Forsamlingslokalet i Brønnøysund.

De spilte rundt om på Helgeland fram til 2009. Så ble det som nevnt comeback i Rootsteltet i 2015, og nå blir det en ny runde i teltet på åpningsdagen for teltet, som er onsdag. Det er ni medlemmer i bandet, deriblant fire blåsere. De spiller mest soul og litt funk, men det kan også forekomme at sjangeren er innom blues og pop.

Frk Ozn gleder seg stort til å spille i Rootsteltet igjen. Ingenting er som å spille for et hengivent Rootspublikum.

Frk. Ozn består av Torkel Buarøy – trommer, Stig Angel Benjaminsen – vokal, Sindre Lefstad Kvam – gitar, Hans Kristian Edvardsen – trombone og tuba, Ole Høyholm – gitar, Rita Engen Jonassen – trompet, Ellen Gullhaug – trompet, Sverre Rande – bass og Gjøran Engen – saksofon.

Frk Ozn har i år med seg gjesteartist Susanne Larsen på vokal. Hun var med i bandet en kort periode i 2009 etter at Stig Angel sluttet.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere