Julie Bergan

Julie Bergan er bare 24 år, men har siden 2014 vist at hun er en av Norges mest ettertraktede liveartister med et energisk liveshow. Så langt har det unge talentet passert over 160 millioner streaminger på Spotify.

Julie Bergan er fra Skien og startet sin karriere i 2012 gjennom russelåten Supernova som ble spilt inn sammen med norske Cir.Cuz. Låten lå på norske topplister i totalt 16 uker i 2012 og 2013, og oppnådde femteplass som beste plassering. Hun deltok siden på norske Melodi Grand Prix i 2013 med låten Give A Little Something Back. I september samme året ble hun signert av Warner Music Norway og mot slutten av samme år kom Undressed ut sammen med Idol-deltager Astrid S, som opptrådte på Rootsfestivalen i fjor.

Julie Bergan har gitt konserter over hele Europa, både solokonserter og som oppvarming, blant annet for hitmaskinen Jess Glynne og Justin Bieber under hans konserter både i Norge og Spania i 2016. Hun var headliner under X-Games på Hafjell, har sjarmert publikum på Senkveld og Lindmo og vært nominert til P3 Gull og Spellemannsprisen.

Høsten 2017 ga Julie Bergan ut den store popballaden Incapable til store mengder ros og mye radiospilling, blant annet A-listing hos P3og B-listing hos mp3. Både Incapable og Guilt Trip, er sammen med fanfavorittene Arigato, Blackout og If You Love Me med på hennes debutalbum Turn On The Lights som ble gitt ut i februar 2018.

Alt dette kan du oppleve når artisten tar med seg bandet sitt og gjør et eksklusiv utvalg festivalkonserter, hvor hun leverer liveshows med en energi som bare Bergan kan. Rootsfestivalen er av av hennes utvalgte festivaler i sommer.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere