Kristian Kristensen

Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverene her til lands.

Han har imponert gjennom opptredener på Senkveld og P3 Gull. Han har solgt ut Rockefeller og sluppet EP’en «Før det blir for seint», og publikum har omfavnet later som «Kan du høre mæ?», «Varm» og «Du som snakke».

Kristian Kristensen fikk alle, både publikum og dommere, til å måpe med sin fantastiske stemme i talentshowet med den passende tittelen The Voice for noen år tilbake. Men det var først etter at han forlot programmet og fokuserte på å skrive og fremføre sine egne låter at han virkelig fant sin egen stemme.

Låten “Lyset” rørte ved mange og viste vei fremover, og tok ham helt til topps i Urørt, som er NRK P3’s årlige konkurranse for artister uten platekontrakt, i 2015. Interessen var umiddelbar, og med platekontrakten i havn på rekordtid fikk Kristensen god tid til å fokusere på å skrive og spille inn ny musikk.

Kristian ser aller mest på seg selv som en singer-songwriter, inspirert av blant annet indie, folk, pop og elektronika. Låtskriveren og historiefortelleren velger å skrive og synge på sin egen dialekt. Og i kjernen av alt artisten og låtskriveren Kristian gjør er hans karakteristiske stemme og flotte falsett, en stemme sa uttrykksfull og særpreget at det er nettopp slik han oftest beskrives; som «han med stemmen». Et talent og en stemme som gleder og utfordrer, bade seg selv og lytteren.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere