Lind, Nilsen, Fuentes, Holm

Gutta på ny turné, Lind, Nilsen, Fuentes, Holm stepper inn som erstatningsband for Dr Hook som måtte avlyse på grunn av sykdom.

Det har gått ti år siden forrige turné med Lind, Nilsen, Fuentes, Holm. Selv om gutta nå er familiefedre og har blitt ti år eldre, hindrer ikke det viljen til å dra ut på en tre måneder lang sommerturné.

Det som startet med en stillferdig versjon av Cohens Hallelujah på Skavlan i 2006, ble etterfulgt av en landsdekkende Norges-turné, Spellemannspris og tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum. I 2009 gjentok de suksessen med nok en imponerende turné der mer enn 120.000 konsertbilletter ble solgt. Nok en gang fikk publikum oppleve energien og gleden fra guttene live.

I fjor høst kom Espen Lind og Kurt Nilsen sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro Fuentes og Askil Holm var konklusjonen et rungende og entydig ”Ja!”

 

Gutta har siden da hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken, av norske og internasjonale hits, en rekke av folkekjære og tidløse sanger.

En ti års pause er over. Gutta er tilbake. De lover klassikere fra de forrige albumene, og mange nye låter på repertoaret. Ta med deg noen du er glad i, fyll opp glasset og gjør deg klar for en fantastisk musikalsk aften med fest, allsang og topp stemning!

 

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere