Magic Mattie Band

Magic Mattie Band

Magic Mattie Band setter sammen tankevekkende fransk/engelske tekster med vakre akustiske toner. Matt Andersons stemme utfyller perfekt de enkle akkordene og de nydelige melodiene.

Musikken som alltid er dempet og behagelig å lytte til, inneholder insisterende og veltalende tekster, med Matts stemme som minner om Al Stewarts ømme tonefall eller José González melankolske klangfarge. Noen ganger kan den subtile poesien påkalle seg de mer reflekterende  øyeblikkene til REM, eller Belle og Sebastians skarpe ironi, mens hendig gitararbeid og akkorder av og til streifer inn i en mer jazzete stil, med nyanser av Pentangle-æra Bert Jansch.

Sangene, som alltid er lette å få på hjernen og som man ofte går og nynner på, inneholder ofte en engasjerende dybde av meninger under den «søte» overflaten som omfavner temaer som kjærlighet og livet, materialisme og åndelighet, og et enkelt underverk hentet fra verden vi lever i.
Hvis du liker at en sanger-/ tekstforfatteren, er sjarmerende og beroligende med en tankevekkende og «fotklyngende» toner, har Matt og hans magiske band oppskriften klar.

Band:
Matthew  Andersson gitarer og sang
Bertil Bertelsen, keyboard, strengeintr og kor
Morten R. Horn, Gitarer og kor
Olav Nygård, Bass og kor
Trond Tømmerberg Trommer/Perc og kor

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere