Oslo Ess

Oslo Ess er folkets band, og deler mer enn gjerne blod, svette og tårer for å sørge for konserter med fulle hus og uforglemmelige festivalopplevelser over det ganske land.

Med utgangspunkt i en anonym tilværelse i Oslos undergrunn, har Oslo Ess de siste par åra sørget for å sette sitt gode navn på hele Norgeskartet. Bandet er synonymt med hard jobbing, enorme mengder livespilling og en sterk dedikasjon, mikset med musikalsk talent og glede. Dette har ført gutta via Urørtfinalen til både Spellemann-nominasjon og hele to førsteplasser på VG-lista, Norges offisielle salgsliste.

Med sine fire studioalbum  – «Uleste Bøker og Utgåtte Sko», «Verden på Nakken, Venner i Ryggen», «Alle Hjerter Deler Seg» og Konge uten ei Krone» – har den kreative og produktive gjengen i Oslo Ess høstet lovord, sanket høye terningkast med påfølgende anerkjennelse, og gitt mye av seg selv til en stadig voksende og dedikert fanskare. I 2012 satte Oslo Ess uoffisiell norgesrekord med hele 210 konserter i løpet av ett år.

Bandet har høstet strålende kritikker fra landets største aviser for alle sine album og har vært listet på de største radiostasjonene med ikke mindre enn åtte singler, inkludert hitlåter som «Alt Jeg Trenger», «Bislett Stadion», «Caroline» og «Det Brenner Under Beina Mine». Oslo Ess er Norges mest hardtarbeidende rockeband, de leverer til gangs. Kick-ass rett og slett.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere