Sondre Justad

Sondre Justads debutalbum Riv i hjertet lå på VG-lista i halvannet år, seks av ti spor ble radiolistet og låtene fikk over 35 millioner streams.  Til sommeren er det nye festivaler som gjelder.

Nå er han ute med oppfølgerplata Ingenting i Paradis. Albumet har fått strålende mottakelse, og har hatt fem singler i radiorotasjon. Storbyturnéen i kjølvannet av plateutgivelsen satte raskt salgsrekorder i flere av byene da billettene ble sluppet, og hele turnéen ble utsolgt før den var i gang.
«Musikk kan ikke bli særlig sterkere enn dette»
fastslo Avisa Nordlands anmelder etter å ha sett Justad i Bodø Spektrum, og ga han en sekser på terningen. Med konserter der han evner å kombinere det nære og intime med det storslåtte og energiske, har han for alvor vist at han er en liveartist helt utenom vanlige.

Sondre Justad fra Lofoten ble betegnet som Norges nye popyndling da han slo gjennom for et par år siden. Låter som Det E over, Klar ikkje pust og Riv i hjertet ble store hits og spilt hyppig på radio.

Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans ble solgt ut. Justad ble også nominert til en rekke priser for sin første utgivelse, blant annet Spellemannsprisen for Årets album  og Årets live i P3 Gull. I høst skal han ut på en høstturné, og til sommeren er det festivalene som står for tur.

 

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere