The Dogs

The Dogs med Kristopher Schau som frontfigur har markert seg som et av de mest hardtarbeidende bandene i Norge de siste årene, med et utall utgivelser og livejobber.

2016 var intet unntak. Fire singler, et studioalbum, et livealbum og fulle hus over det ganske land. I tillegg rakk de å varme opp for Bruce Springsteen i Frognerparken foran 37.000 publikummere og legge ut på en lengre turne i Europa med Kvelertak. Ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn. Schau og Co hadde tett oppunder 100 konserter i fjor.

Dette året er det lagt opp til akkurat samme løpet. 2017 ble sparket i gang som tidligere år med et splitter nytt album; «Death By Drowning» på Drabant Music. Albumet ble fulgt opp med massiv turnering i februar og mars.

Som frontmann Kristopher Schau sier det:

«Det er sånn jeg hadde villet ha det, som fan. Stabilitet. Noe håndfast å se frem til. Hvert år, på samme dato, så kommer det ny skive. For vår del, første mandag på nyåret. Det er jo ikke sånn at vi må rushe noe eller stresse for å få det til. Heller tvert imot. Det er alle de låtene som vi ikke har fått spilt inn som stresser meg. De som av en eller annen grunn ikke passa inn på albumet, men som jeg allikevel føler er gode nok.»

Oslo-bandet The Dogs spiller i sjangeren garage/punk/soul. De har gitt ut fem album og en single.

Bandet består av:

Kristopher Schau – vokal, Mads Martinsen – gitar, Roar Nilsen – bass, Henrik Gustavsen -trommer, Christian Spro – tangenter og Kenneth Simonsen – perkusjon.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere