Trond Horn & Anita Bøygard med Stålfolket

Trond Horn og Anita Bøygard har spilt flere ganger på Rootsfestivalen, og det er etterhvert blitt et folkekrav at de kommer tilbake. De synes teltet er noe av det koseligste med hele festivalen.

Trond og Anita er ikke bare musikalske venner, de er også gift og bor på Horn utenfor Brønnøysund. Anita har lang og allsidig musikalsk erfaring, og flere utgivelser bak seg fra bla. hallingpunk til vise-country i den kritikerroste og Spellemannsnominerte duoen Bøygard. Trond har spilt i flere forskjellige band siden tidlig 80-tall, men det er først nå de siste årene at han har prøvd seg som soloartist.

Med Trond Horn & Anita Bøygard og deres band, Stålfolket, forventer vi at det blir et gjenhør med deres Johnny Cash/June Carter tribute. Johnny og June har en fantastisk kjærlighetshistorie, som Trond og Anita føler like gjerne kunne vært deres. De formidler kjærligheten gjennom musikken, og med god kontakt med hverandre og publikum under konsertene.

Med seg på å lage godstemningen og kjærlighetstonene har de Stålfolket, som består av Arne Flatmo på gitar, Freddy Aspmark på bass, Stig Hollup på gitar, Roger Svartvatn på trommer.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere