Veronica Maggio

Veronica Maggio er en av Sveriges mest prisbelønte artister, og en av Skandinavias største popartister.  Den supersjarmerende og talentfulle sangfuglen blir hyllet av både presse og fans for sine live-opptredener, og endelig skal vi få oppleve henne på Rootsfestivalen i Brønnøysund.

Maggios konserter er på absolutt toppnivå og vi forventer et høyt energinivå, hitlåter på rekke og rad, allsang og dans! Veronica Maggio fikk sitt gjennombrudd med albumet ‹‹Och Vinnaren är.. ›› i 2008. Hitlåten ‹‹Måndagsbarn›› fra albumet toppet VG-lista samme året, og siden den gang har superhits som «Jag kommer», «Snälla bli min» og «Hela huset» kommet som perler på en snor.

Tidligere i år slapp hun sitt femte studioalbum ‹‹Den förste är alltid gratis›› der tittelsporet ble nok en radiogjenganger på norske kanaler. Albumet har fått veldig gode kritikker fra alle hold, og i 2015 ble hun kåret som “Årets Live Act” av svensk P3 i 2015.

Hennes personlige tekster og popmelodier av skyhøy kvalitet har gjort henne til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner med fem Grammis, to P3 gull, tre Rockbjørner og tre Gaffa-priser.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere