torsdag 9. februar 2017 2017

Nye artister klare

Astrid S, Kurt Nilsen & Big Country kommer til Rootsfestivalen 2017.

Astrid S har fans over hele verden, millioner av streams på strømmetjenestene og er en av Norges mest populære pop-artister for tiden. Låtene hennes “Hurt So Good” og “Running Out” er streamet over 100 millioner ganger hver på Spotify, og låtene har vært spilt så og si kontinuerlig på P3 og mP3.

Astrid S vant den høythengende prisen for årets nykommer og gramostipend på årets Spellemannspris. I løpet av det siste året har Astrid spilt på de store scenene i Norge, vi gleder oss til å få henne til Rootsfestivalen 2017!

 

Det skotske gitarrockbandet Big Country er også klart for Rootsfestivalen 2017. Bandet hadde en megahit med sitt første album ”The Crossing”, og har solgt plater i millioner.

Etter mer enn 30 år holder de fortsatt koken og gjør konserter over hele verden. Til sommeren skal de ut på sin Biographytour. Vi gleder oss til å høre skotsk kvalitetsrock fra hovedscenen.

Big Country består i dag av gitarist Bruce Watson og trommeslager Mark Brzezicki fra den originale besetningen. I tillegg er vokalist Simon Hough, gitarist Jamie Watson og bassist Scott Whitley med.

 

For tredje gang skal Kurt Nilsen gjeste Rootsfestivalen. Fredag kommer han med sin nye plate, ”Amazing”, med engelske tekster denne gang.

Kurt Nilsen har i løpet av vel ti år blitt en folkekjær artist som har tatt publikum med storm med sin karakteristiske stemme. Han startet i Bergensbandet Fenrik Lane, men det var først da han vant den norske utgaven av Idol med låten ”She’s so High” i 2003 at karrieren tok av.

Kurt Nilsen er en av Norges mestselgende artister og har solgt hundretusenvis plater, både som soloartist, sammen med Kringkastingsorkesteret og med artistvennene Alejandro Fuentes, Espen Lind og Askil Holm. Han har fått Spellemannspris tre ganger for “Årets hit”.

 

Les mer om artistene vi har booket så langt her. 

Astrid S, Big Country og Kurt Nilsen spiller på lørdag 15.juli. Programmet finner dere her!

Vi har nå solgt over 80% av 3-dagers passene. Salg av dagspass starter fredag 10.februar kl.10:00 hos Ticketmaster.

 

 

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere