torsdag 25. april 2019

Dessverre må Dr Hook avlyse, Lind, Nilsen, Fuentes, Holm blir erstattere

Rootsfestivalen beklager å måtte meddele at konserten med Dr. Hook må utsettes til et senere tidspunkt.  Det er helsemessige årsaker som forårsaker dette.  Rootsfestivalen har sammen med bandets manager besluttet at dette er den beste løsningen for alle parter.  – Vi jobber nå med å sette ny dato for en konsert med DR. Hook i Brønnøysund, sier festivalsjef Per Martin Orvik.

Rootsfestivalen har jobbet intenst med å finne en erstatter og har lyktes med å få tak i de velkjente artistene Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm til årets festival.

Ti år har gått siden forrige turné med Lind, Nilsen, Fuentes, Holm. Selv om gutta nå er familiefedre og har blitt ti år eldre, hindrer ikke det viljen til å dra ut på en tre måneder lang sommerturné.

Det som startet med en stillferdig versjon av Cohens Hallelujah på Skavlan i 2006, ble etterfulgt av en landsdekkende Norges-turné, Spellemannspris og tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum. I 2009 gjentok de suksessen med nok en imponerende turné der mer enn 120.000 konsertbilletter ble solgt. Nok en gang fikk publikum oppleve energien og gleden fra guttene live.

I fjor høst kom Espen Lind og Kurt Nilsen sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro Fuentes og Askil Holm var konklusjonen et rungende og entydig ”Ja!”

Gutta har siden da hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken, av norske og internasjonale hits, en rekke av folkekjære og tidløse sanger.

En ti års pause er over. Gutta er tilbake. De lover klassikere fra de forrige albumene, og mange nye låter på repertoaret. Ta med deg noen du er glad i, fyll opp glasset og gjør deg klar for en fantastisk musikalsk aften med fest, allsang og topp stemning!

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere