tirsdag 3. juli 2018 2018

Familiekonsert med Vidar Villa

Vidar Villa med band skal stå for gratiskonserten på lørdag formiddag under Rootsfestivalen i år.

Sammen med vår hovedsamarbeidspartner Helgeland Sparebank og samarbeidspartner Helgelandskraft, kan Rootsfestivalen i år tilby gratiskonsert med Vidar Villa fra hovedscenen lørdag formiddag.

28-åringen Vidar Villa fra Lillestrøm har blitt svært populær det siste året og var i fjor en av Norges mest streamede artister med 32 millioner streams og 400 000-550 000 månedlige lyttere på Spotify. Han rundet nylig tre millioner avspillinger på YouTube.

Vidar Villa fikk platekontrakt som ukjent musiker etter å ha spilt en av sine morsomme viser på fest. På forsommeren 2017 lå låten One Night Stand på VG-lista og Spotify i åtte uker som den nest mest spilte norske låten. Har blitt kjent som en folkelig artist med fengende organisk musikk, humoristiske tekster og et solid live show. Vidar Villa har på halvannet år oppnådd over 40 millioner streams, gull- og platinatrofér. Sammen med bandet sitt turnerer han hele Norge for fulle hus.

I sommer er det DeDerre-låten Jenter som som gjelder. Spotify sitt analyseteam spår at Jenter blir en av sommerens fem største norske hits der Kygo, Alan Walker og Seeb står på samme Topp5 liste. Vidar Villa og bandet hans er allerede booket til 24 konserter i sommer, og flere er på gang. Nå er han altså klar for Rootsfestivalen.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere