mandag 22. juni 2015 2015

Flere nye mattilbydere

Vega Delikatesser serverer sushi på Rootsfestivalen

Vega Delikatesser serverer sushi på Rootsfestivalen

Uten mat og drikke duger festivalhelten ikke! I år har vi flere nye mattilbydere som skal sørge for at ingen går sultne under festivalen.

Lokalmat 
Rootsfestivalen er stolte og glade over å ha kvalitetsbedriften Hildurs Urterarium til å servere mat til festivaldeltakerne. Hildurs Urterarium lager all mat fra grunnen av fra lokale råvarer og har fokus på smak. Kokkene fra Hildurs står ved grytene både dag og kveld under festivalen.  De satser på smakfull festivalmat. Den beryktede urtepizzaen står på menyen. Det gjør også ”Elg i sovepose”.

Sushi fra Vega 
I år får du kjøpt sushi under Rootsfestivalen! Gjengen i Vega Delikatesser kommer og selger sushi bestående av laks, kveite og kamskjell fra Vega. I tillegg til sushi serverer de også en sommertallerken bestående av forskjellige lakseprodukter. Det er første gang Vega Delikatesser serverer mat på Rootsfestivalen, så vi gleder oss over å kunne tilby fiskemat til festivalpublikummet. Vega Delikatesser har stand på kveldsarrangementene.

Burger og fish & chips 
På kveldstid serverer Kred-gjengen Rootsburger, og nytt av året er Thon Hotels som serverer fish & chips fra Schrøder Stue. Kjøkkensjef Balazs Sotonyi og restaurantsjef Kristin Klefstad ser frem til å tilberede og selge smakfull fingermat fra en av bodene i festivalområdet.

-Det blir spennende og artig for oss å tilby god «ta med mat» i folkehavet under Rootsen. Vi håper mange sultne festivaldeltakere tar turen innom vår bod og vi vil gjøre vårt ytterste for at dette skal  bli et smakfullt måltid. Her er det lokalfisk-garanti, så vær velkommen, sier Balazs og Kristin.

Rootskaffe 
I år blir det en profesjonell kaffebar på Rootsfestivalen. Her får du kjøpt sort kaffe, cappuchino, kaffe latte, espresso, americano, samt en spesiallaget Roots-kaffe! Kaffebaren har åpent både på dag og kveld, og selger i tillegg kaker, boller og diverse bakstverk som seg hør og bør i en kaffebar. Det er Hilde Grande og Leif Arne Andersen fra SMAK Lofoten som skal drive kaffebaren.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere