torsdag 1. november 2018 2019

Timbuktu & Damn og Sondre Justad kommer på rootsfestivalen… kommer du? – 2019

Timbuktu

Nå kan vi endelig presentere de to første artistene som er klare for Rootsfestivalen 2019. Det er Timbuktu & Damn og Sondre Justad.

Timbuktu

Til sommeren blir det gjensyn med Timbuktu & Damn. Han holdt en forrykende konsert på Rootsfestivalen i 2014.  Timbuktu er en av Skandinavias mest populære artister og er blitt allemannseie også utenfor hiphopmiljøet.

Jason Michael Robinson Diakité er kjent under artistnavnet Timbuktu. Han tok artistnavnet etter en by i Mali, der han har sine røtter på farssiden. Timbuktu er fra Skåne, den sørligste delen av Sverige. Han rapper på den lokale dialekten og for dette har han vunnet Nordens språkpris. Prisutgiver Foreningen Norden sin begrunnelse var at Diakité «med innlevelse og sosialt engasjement medvirker til å styrke det skandinaviske språkfellesskapet.

Les mer på vår Artistside 

Sondre Justad

Sondre Justads debutalbum Riv i hjertet lå på VG-lista i halvannet år, seks av ti spor ble radiolistet og låtene fikk over 35 millioner streams.  Til sommeren er det nye festivaler som gjelder.

Nå er han ute med oppfølgerplata Ingenting i Paradis. Albumet har fått strålende mottakelse, og har hatt fem singler i radiorotasjon. Storbyturnéen i kjølvannet av plateutgivelsen satte raskt salgsrekorder i flere av byene da billettene ble sluppet, og hele turnéen ble utsolgt før den var i gang.

Les mer på vår Artistside

Fredag 2.nov kl.11 legges et begrenset antall festivalpass ut til en hyggelig julegavepris. Billettene kan kjøpes her.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere