tirsdag 30. juni 2015 2015

Info om kveldskonsertene

_MG_8037Inngang
Inngang for kveldsarrangementene er fra sør, ved Libris og Bygg Tech i Storgata (som tidligere år). Rullestolbrukere benytter samme inngang som det øvrige publikum.

Kontroll ved inngang
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til festivalområdet. Likeledes vil vesker, bager, sekker o.l. bli kontrollert. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til festivalområdet etter gjennomført visitasjon.

Billettkontroll
Billettene blir scannet ved inngang, og du får festivalbånd festet på håndleddet. Ugyldige billetter vil bli avvist. Hvis din billett blir avvist henvises du til annet personale som kan undersøke billetten og årsak til avvisning.

Har du kjøpt flere dagspass til Rootsfestivalen, kontrollér at du tar med riktig dagspass, uten gyldig billett kommer du ikke inn.

Det er fullt mulig å løse inn i billett i armbånd på dagtid under festivalen. Vi anbefaler at folk gjør det for å unngå lang kø ved inngangen.

Rullestolbrukere
Det vil være rampe med god sikt til scenen for rullestolbrukere. Rullestolbrukere benytter samme inngang som øvrig publikum fra sør. Gi deg til kjenne for vaktpersonellet, så vil de hjelpe deg utenom køen. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker.

Det er kun plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Hvis antall rullestolbrukere blir så mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere improviserte løsninger.

Kontantfritt område på kvelden
På kveldstid kan man kun kjøpe festivalmynt med bankkort. Kontanter kan ikke brukes. På dagtid er alle betalingsmåter tillatt; kontanter, Rootsmynt og bankkort.

Følgende er ikke tillatt å medbringe til festivalområdet:

• Klappstoler og annet som kan utgjøre hinder ved eventuell evakuering
• Profesjonelt foto/video/audio utstyr
• Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander
• Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner
• Bannere, paraplyer, selfiestenger
• Drikkevarer, matvarer
• Hunder, katter eller andre kjæledyr
• Gjenstander/stoffer som er forbudt etter norsk lov

Dette vil bli avvist ved inngang. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid med å ikke bringe noe av dette med deg til festivalområdet.

Vi ønsker alle en riktig god festival!

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere