torsdag 4. desember 2014 2015

Kari Bremnes, CC Cowboys & Marit Larsen

Artistslipp.jpg

De tre første artistene til neste års Rootsfestival er klare! Kari Bremnes, CC Cowboys og Marit Larsen står på Rootsscenen neste sommer.

Det er tre høytstående norske artister Rootsstyret har booket til neste års festival.

Rockebandet CC Cowboys holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte norske artistene i radio- og konsertsammenheng. Neste år feirer bandet 25-års jubileum, og i januar går de i studio for å spille inn et nytt album med utgivelse i mai/juni. CC Cowboys har rykte for å være et av Norges mest hardtarbeidende liveband, som leverer varene uansett om de spiller for tre hundre eller tre tusen mennesker.

Kari Bremnes er en av Norges skjulte musikalske skatter, og de fleste har et forhold til mange av hennes sanger. Bremnes har med tiden blitt godt etablert som en av landets fremste kvinnelige sangere, tekstforfattere og melodiskapere. Hun har vunnet en rekke priser og har blant annet mottatt Spellemannsprisen tre ganger.

Marit Larsen blir beskrevet som et av landets fineste låtskrivere med hiter som «Under the Surface», «Don’t Save Me» og «Only a Fool». Hun er nå ute med sitt fjerde album «When The Morning Comes», hennes første selvproduserte album, som har fått strålende kritikker.

Det er med stor begeistring Rootsfestivalen presenterer 3 norske artister av et slikt kaliber. Marit Larsen og Kari Bremnes med band har aldri spilt i Brønnøysund før. CC Cowboys spilte en allerede legendarisk konsert på Rootsfestivalen i 2010, med utsolgt hus og en fantastisk stemning.

Vi kan knapt vente til sommeren, og ser fram til å presentere ytterligere toppartister fra inn- og utland framover. 2015 blir året for tidenes Rootsfestival. Vi gleder oss, og håper du gjør det samme.

Les mer om artistene her.

Det er fortsatt noen festivalpass til en hyggelig julegavepris til salgs.
De får du kjøpt hos Billettservice.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere