torsdag 11. februar 2016 2016

Lissie, Sondre Justad og Di Derre

Tre nye artister er booket til Rootsfestivalen 2016. Popkometen Sondre Justad, plateaktuelle Lissie (US) og endelig Di Derre.

Sondre Justad fra Lofoten er en av Norges nye store stjerner. Han har gitt ut låter som ”Det E over”, ”Klar ikke pust” og ”Riv i hjertet” som har blitt store hits og spilt hyppig på radio. Konsertpublikummet har omfavnet Justad på entusiastisk vis.

Amerikanske Lissie har gjort stor suksess og selger ut konserter verden over. Hun har blitt en yndling hos publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock. I morgen (fredag 12.februar) slipper hun ut ny plate, som hun beskriver som sitt mest personlige album til nå.

Di Derre  er et rockete popband som ble dannet i 1992 av den kjente krimforfatteren Jo Nesbø. Det var midt på 90-tallet at Di derre hadde sin storhetstid. I løpet av noen hektiske år gikk Di derre fra å være et kultband til å bli allemannseie, alt på grunn av en sang om jenter. Vi i gleder oss også til endelig å få oppleve Di derre live på Rootsfestivalen.

Les mer om artistene her.

Kjøp festivalpass her.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere