fredag 24. januar 2014 2014

Helgeland Sparebank blir Rootsfestivalens hovedsponsor

På bildet, fra venstre: Magne Saltnes, banksjef Helgeland Sparebank, Brønnøysund, Torstein Moe, festivalsjef Rootsfestivalen og Jostein Nybakken, personmarkedsleder HSB.

På bildet, fra venstre: Magne Saltnes, banksjef Helgeland Sparebank, Brønnøysund, Torstein Moe, festivalsjef Rootsfestivalen og Jostein Nybakken, personmarkedsleder HSB.

Helgeland Sparebank og Rootsfestivalen har inngått en femårig samarbeidsavtale fra 2014. Avtalen er en av de største banken har inngått på Helgeland.

– Helgeland Sparebank er veldig stolt over endelig å kunne være samarbeidspartner med Rootsfestivalen som har blitt et av de største kulturarrangementene på Helgeland. Denne fem-årsavtalen er den største Helgeland Sparebank har inngått på Sør-Helgeland og også en av de største banken har inngått på Helgeland, sier personmarkedsleder Jostein Nybakken i Helgeland Sparebank.

Også festivalsjef Torstein Moe er glad for at den nye hovedsponsoravtalen er landet:
– Vi synes det er svært hyggelig og er stolt av at en institusjon på Helgeland som Helgeland Sparebank ønsker å bli assosiert med Rootsfestivalen. Sponsorbidraget fra dem vil komme godt med både til videreutvikling av festivalen og vår mulighet til å tilby mye gratis kultur til publikum under festivalen, sier Moe.

Drivkraft for vekst

Bakgrunnen for at Helgeland Sparebank og Rootsfestivalen har inngått samarbeidsavtalen, er at begge parter deler mange av de samme tankene og verdiene. Begge er lokale aktører som benytter seg av lokalt næringsliv, lag og foreninger. Og begge parter ønsker å være en drivkraft for vekst på Helgeland.

– Vi håper og tror at vårt bidrag kan være med på å utvikle festivalen sammen med Stiftelsen Kulturcompagniet som arrangør av Rootsfestivalen, sier Jostein Nybakken.

Avslutter samarbeidet med Sparebank1

Rootsfestivalen har de siste ni årene hatt Sparebank1 Nord-Norge som hovedsponsor. Dette samarbeidet er nå avsluttet.
– Vi takker Sparebank 1 for et godt og profesjonelt samarbeid. Uten deres bidrag hadde neppe festivalen vært der den er i dag, sier festivalsjef Torstein Moe.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere