torsdag 1. februar 2018 2017

Nye artister klare

Bjørn Eidsvåg og Oslo Ess er klare for Rootsfestivalen 2018.

En av Norges mestselgende artister, Bjørn Eidsvåg, er klar for til Rootsfestivalen i sommer. Siden oppstarten i 1971, har den folkekjære artisten skrevet seg grundig inn i norsk musikkhistorie.

Bjørn Eidsvåg er fremdeles en av Norges mest mestselgende artister. Samtlige av albumene hans etter 1996 har vært på toppen av salgslistene året de ble utgitt. Det at Bjørn er utdannet prest, og i sin tid arbeidet innen psykiatrien, har i stor grad påvirket låtene hans og hans evne til å formidle dem på. Gjennom hele karrieren har Bjørn stått på retten til å si hva man vil, uavhengig av livsynsbåser. Med sine tekster og sin musikk, har han et sterkt ønske om å kommunisere med publikummet sitt om alle aspekter ved det å være et tenkende menneske.

Noe av nøkkelen til Bjørns massive popularitet, kan tilskrives hans omfattende turnévirksomhet helt fra han startet karrieren. Fra 80-tallet og frem til i dag, har Bjørn spilt omlag 80 konserter hvert år i Norge og Danmark, og opparbeidet seg et svært dedikert publikum.  For ti år siden gjestet Bjørn Eidsvåg Rootsfestivalen. Vi gleder oss til et gjenhør!

Oslo Ess er folkets band, og deler mer enn gjerne blod, svette og tårer for å sørge for konserter med fulle hus og uforglemmelige festivalopplevelser over det ganske land.

Med utgangspunkt i en anonym tilværelse i Oslos undergrunn, har Oslo Ess de siste par åra sørget for å sette sitt gode navn på hele Norgeskartet. Bandet er synonymt med hard jobbing, enorme mengder livespilling og en sterk dedikasjon, mikset med musikalsk talent og glede.

Med sine fire studioalbum  – «Uleste Bøker og Utgåtte Sko», «Verden på Nakken, Venner i Ryggen», «Alle Hjerter Deler Seg» og Konge uten ei Krone» – har den kreative og produktive gjengen i Oslo Ess høstet lovord, sanket høye terningkast med påfølgende anerkjennelse, og gitt mye av seg selv til en stadig voksende og dedikert fanskare.

Bandet har høstet strålende kritikker fra landets største aviser for alle sine album og har vært listet på de største radiostasjonene med ikke mindre enn åtte singler, inkludert hitlåter som «Alt Jeg Trenger», «Bislett Stadion», «Caroline» og «Det Brenner Under Beina Mine». Oslo Ess er Norges mest hardtarbeidende rockeband, de leverer til gangs. Kick-ass rett og slett.

Les mer om årets artister her. 

Kjøp 3-dagers pass her!

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere