fredag 4. mars 2016 2016

Nye artister klare

Sivert Høyem, The Fjords og Moon Safari er alle klare til Rootsen.

Den mørke røsten fra nord, Sivert Høyem, er kjent for de fleste som frontfigur i Madrugada, som var en av pilarene innen norsk rock på begynnelsen av 2000-tallet. Nå har han nettopp sluppet sin nye skive ”Lionness”. Albumet følger opp “Endless Love” fra 2014 og er hans sjette i rekken.

The Fjords, med brønnøyværingen Petter Vågan i spissen, hadde rootspublikummet i sin hule hånd da de spilte i teltet for to år siden. Det var så fult at mange endte opp med å måtte stå utenfor teltet. Derfor mener vi det er på sin plass at The Fjords får spille på hovedscenen i år. Det er bare å komme og la seg begeistre av The Fjords.

Moon Safari er et svensk prog-pop band som spiller for første gang i Norge. Bandet ble dannet i 2003 i Skellefteå og de har gitt ut fire album og turnert verden rundt. Dette blir «outsideren» som kanskje ingen så komme, men gled dere til en ny og spennende musikkopplevelse.

Les mer om artistene her. 

Nå begynner vi også salget av dagspass. Billettene kan kjøpes hos billettservice.no og hvilke dager artistene spiller finner du i programmet vårt.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere