fredag 15. april 2016 2016

Programmet på Hovedscenen er klart

Med Paperboys, Danko Jones og Bigbang er programmet på Hovedscenen komplett.

Bigbang: Endelig er Bigbang tilbake på Rootsfestivalen. Hele fem år har gått siden de leverte en fantastisk konsert på Tørrfiskbrygga. Denne gang blir det for et mange ganger større publikum. Vi gleder oss til å høre og synge med på “Girl In Oslo”, ”Wild Bird” og ”Long Distance Man”!

Danko Jones: Det kanadiske hardrock-bandet Danko Jones er kjent for å være et knallhardt og knalltøft liveband. Bandet har gjennom årene turnert både med Guns N’ Roses, Ozzy Osbourne, The Rolling
Stones, Volbeat og Motörhead. Danko har flere ganger sunget sammen med Motörhead på scenen. Danko Jones har spilt på de fleste større festivaler i Europa i tillegg turnert over hele Nord-Amerika, Brasil, Japan, Australia og Sør-Afrika. Nå er de klare til å spre sitt musikalske fyrverkeri over Rootsfestivalens publikum.

Paperboys: Syv år etter at de slapp kritikerroste «The Oslo Agreement» og herjet landets hitlister med «Lonesome Traveler» er Paperboys endelig tilbake, og de kommer til Rootsfestivalen i Brønnøysund! Paperboys annonserte i vinter at de gjør comeback og ga i februar ut nye låter fra prosjektet «Be like water». Duoen med flere Spellemannpriser og en rekke hits på samvittigheten består av rapperen Øyvind «Vinni» Sauvik og DJ-en Ole Aleksander «Pope Dawg» Halstensgård. Vi gleder oss til masse energi og herlige låter fra Norges største hip-hop gruppe!

Program på hovedscenen blir som følger:
(Ikke i bestemt rekkefølge)

Torsdag 14.juli:
Sondre Justad
Danko Jones
Di Derre
Sivert Høyem

Fredag 15.juli:
Lissie
Paperboys
Bernhoft & The Fashion Bruices
BigBang

Lørdag 16.juli:
The Fjords
10CC
Moon Safari
Åge & Sambandet

Les mer om artistene her. 

Billetter kjøpes her.

 

 

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere