mandag 15. desember 2014 2015

Roger Hodgson – stemmen fra Supertramp

Roger Hodgson med band kommer til Rootsfestivalen

Roger Hodgson med band kommer til Rootsfestivalen

Rootsfestivalen har endelig fått tak i Roger Hodgson med band til sommerens festival. Publikum vil garantert få høre Supertramp-låter i fleng.

Roger Hodgson har blitt betegnet som en av de mest begavede låtskrivere og poeter i vår tid. Som legendarisk komponist av mange av Supertramps mest berømte hits, har han gitt oss låter som ”Give a Little Bit”, ”The Logical Song”, ”Dreamer”, ”Take the Long Way Home”, ”Breakfast i America”, ”It’s Raining Again”, ”School”, ”Fools Overture”, og mange andre som hatt stor betydning i manges liv. Låter som har vist at de tåler tidens tann.

Gjennom årene Roger Hodgson ledet Supertramp, ble bandet et rockefenomen over hele verden og har solgt over 60 millioner plater fram til i dag. Albumet ”Breakfast in America” ble en stor suksess over hele verden, og holdt seg på toppen av salgslistene et helt år. Bare dette albumet solgte over 20 millioner eksemplarer, og har blitt ett av de mestselgende albumene gjennom tidene.

For tida gir Roger Hodgson både private og offentlige konserter i forskjellige formater: solo, med backingband og med symfoniorkester. Til Brønnøysund kommer han og bandet fra spillejobber i det sentrale Europa. I Norge gjør han to konserter, på Rootsfestivalen og i Langesund.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere