torsdag 14. juli 2016 2016

Velger Rootsen – hver gang

Anita Jørgensen fra Bodø blir lagt merke til på Rootsfestivalen, for hvert år kommer hun tilbake med en ny festivalhatt, og verdens beste humør. – Dette må jeg oppleve hvert år. Rootsen er best, sier hun.

Festivalhatten, eller kanskje lua Anita Jørgensen bærer på hodet i år er i jordbærstyle, og den vises på lang avstand. Det samme gjør smilet, for her er det tydelig noen som gleder seg over å delta i en folkefest i nordlandssommeren.
– Festivalhatten er en gave fra en venninne i Banak i Finnmark, og den skal være med meg på årets store happening!  Vi reiser årlig fra Bodø til Småværet, som ligger utenfor Brønnøy. Vi kler oss om, som Fantomet, og blir i festivalmodus. Og så deltar vi og koser oss så mye det er mulig å gjøre med musikk, sosialt treff og moro, sier hun.

I ni år har Anita Jørgensen deltatt, og mye tyder på at det blir atskillig flere ganger.
– Jeg er glad i Parken, festivalen hjemme i Bodø, men blir jeg nødt til å velge blir det Rootsen hver gang, for her er miksen så bra. Beste festivalminne fra Rootsen er fjorårets konsert med Roger Hodgson, vokalisten i Supertramp. Han sang så fantastisk at det var gråt og allsang rundt meg. En helt utrolig høydare, sier hun.

Om årets program, med som vanlig, stort spenn fra lokale artister til amerikanske Lissie har Jørgensen dette å si.
– Jeg gleder meg til alt. Men særlig til 10 CC. De tror jeg blir årets høydepunkt for meg. Men samtidig er Åge bra. Han har jeg hørt før, og Åge synger sånn at jeg får frysninger! I tillegg er det mye flott å lytte til i teltet, så her er det bare å storkose seg. I år igjen, sier hun.

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere