onsdag 18. januar 2017 2017

Uriah Heep & Veronica Maggio

To nye artister er bekreftet klare til Rootsfestivalen 2017 -Uriah Heep & Veronica Maggio.

Så har det det endelig lyktes å få Uriah Heep på plakaten til sommerens Rootsfestival. Uriah Heep er ansett for å være et av de mest inflytelsesrike britiske rockebandene tidlig på 70-tallet ved siden av Led Zeppelin, Deep Purple og Black Sabbath. Deres repertoar består av hits gjennom nærmere 50 år, fra begynnelsen av 70-tallet til i dag. Det inkluderer klassikere som “Gypsy”, “Easy Livin’”, “July Morning” og “Lady in Black”.

Uriah Heep har gitt ut 25 album og fortsetter også i dag å framføre sitt liveshow over hele verden, en feiring av “killer”-låter og en virtuos framføring for gamle og nye fans. Til sommeren kommer de altså til Rootsfestivalen som et av høydepunktene på årets festival. Dagens besetning består av Mick Box, gitar, Phil Lanzon, keyboards, Bernie Shaw, vocal (begge de sistnevnte har vært med fra 1986), Russel Gilbrook, trommer og Dave Rimmer, bass.

Veronica Maggio er en av Skandinavias største popartister og har rykte på seg for å være en fantastisk live-artist. Maggio er en av Sveriges mest prisbelønte artister og slapp tidligere i år sitt femte album «Den första är alltid gratis». Maggio er en veldig dyktig låtskriver og er kjent for superhits som ‹Måndagsbarn››, «Jag kommer» og «Snälla bli min».

Veronica Maggio er en av Sveriges mest prisbelønte artister, og en av Skandinavias største popartister.  Den supersjarmerende og talentfulle sangfuglen blir hyllet av både presse og fans for sine live-opptredener, og endelig skal vi få oppleve henne på Rootsfestivalen i Brønnøysund. Hun slapp i fjor sitt femte album «Den första är alltid gratis». Maggio er en veldig dyktig låtskriver og er kjent for superhits som ‹Måndagsbarn››, «Jag kommer» og «Snälla bli min».

Maggios konserter er på absolutt toppnivå og vi forventer et høyt energinivå, hitlåter på rekke og rad, allsang og dans!

Les mer om 2017-artistene her. 

Og kjøp festivalpass her!

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere